Hoorapparaten

 

Erkend Amplifon Hoorcentrum

Elke woensdag- en dinsdagnamiddag op afspraak van 14u tot 17u30.

Indien u de indruk hebt dat u meestal wel hoort, maar niet altijd verstaat, dan heeft u waarschijnlijk een gehoorverlies. Dit is niet uitzonderlijk. Er zijn veel mensen die last hebben met hun gehoor.

Kom gerust eens langs voor een vrijblijvende test. Na controle kunnen we u dan eventueel doorverwijzen naar een neus-keel-en-oorarts. Hij/zij zal uw gehoorverlies verder onderzoeken.

Misschien heeft u een oorprop, een oorontsteking of een ander probleem dat medisch op te lossen is. De dokter zal voor de juiste oplossing zorgen. Wanneer uw gehoorsdaling blijvend is, zal hij u aanraden een proef te doen met hoortoestellen.

Dan komt u weer bij ons terecht.

Eerst wordt er gekeken, aan de hand van uw gehoorverlies, welk hoorapparaat het meest geschikt is voor uw comfort. Dan kan er een oorstukje gemaakt worden en krijg je het hoorapparaat mee op proef. Deze test is compleet gratis. U mag altijd bijkomende raad vragen of meerdere apparaten uitproberen tot u het meest geschikte gevonden hebt.

Controles en aanpassingen zijn steeds op afspraak. Voor het reinigen van de oorstukjes of aankopen van batterijtjes, mag u natuurlijk gewoon langskomen.