Glazen

Wij geven u graag advies!

Scherp zien is geen kwestie van goed geluk... het is een kwestie van kennis!

 

Hoya Enroute

Terwijl onze wegen steeds drukker worden, krijgen ook onze ogen het zwaarder te verduren.
Daarom stelt Hoya EnRoute voor, brillenglazen specifiek afgestemd op de visuele behoeften van hedendaagse bestuurders.

EnRoute-brillenglazen zijn uitgerust met een speciaal ontworpen ontspiegeling.

Bestuurders krijgen hierdoor een duidelijker zicht en een beter contrast op afstand, op het dashboard en in de spiegels.

Dit biedt  meer kijkcomfort en zekerheid tijdens het rijden, ongeacht het weer of het tijdstip.

 

EnRoute brillenglazen:
• Aanzienlijke vermindering van reflecties en verblindend licht van tegenliggers.
• Helder en ongehinderd zicht, op het dashboard en in de spiegels.
• Soepel en snel schakelen tussen verschillende kijkafstanden.


EnRoute Pro brillenglazen:
• High Definition filter voor een beter contrast en helderheid bij minder goede
weersomstandigheden, mist en regen.
• Gepersonaliseerd design, met individuele draagparameters.

 

Nulux Active

is bedoeld voor de grote groep mensen met een druk en intensief leven. Mensen die aan het eind van de dag nogal eens last hebben van vermoeide en branderige ogen, door een continue én te hoge belasting van de ogen.

Laptop, mobiele telefoon, autonavigatie. Ze maken het leven makkelijker, maar dwingen ook tot een leven van altijd bereikbaar zijn, reageren en continu focussen en refocussen.
Geen wonder dat steeds meer - ook jonge - mensen klagen over vermoeide en soms ook branderige en geïrriteerde ogen aan het eind van de dag.

Nulux Active is een verticaal asferisch, enkelvoudig ontwerp met een functionele ondersteuning voor het focussen en refocussen.
Het voordeel: scherper zien in alle kijkrichtingen en op alle afstanden bij intensief gebruik van de ogen. 

 

Unifocale glazen

Deze brilglazen zijn opgebouwd uit één sterkte. En worden toegepast bij afwijkingen voor veraf (vertebril) of voor nabij (leesbril).

Deze bestaan zowel in mineraal als in kunststof.

 

Verdund

Gun uw ogen het comfort van dunne en lichte brillenglazen, en zet uw glazen op dieet. De tijd van zware dikke glazen is voorbij!

 

Ontspiegeling

Het oog wil ook wat, ga voor ontspiegelde glazen.

Deze glazen geven meer lichtdoorlaatbaarheid en ogen veel mooier bij een modieus montuur. Niets zo vervelend als de flits in uw glazen op foto's. Ontspiegelde glazen worden ook aangeraden vals rustbril voor 's avonds om de hinderlijke reflecties uit te schakelen. Ga zeker voor een multi-ontspiegeling met siliconenbehandeling - deze reinigen nog makkelijker en hebben een hardere antikrascoating.

 

Multifocaal

Met multifocale glazen geniet je van een onmiddellijk scherp zicht op elke afstand.

Zo heb je verschillende types en mogelijkheden, bijvoorbeeld voor zenuwachtige mensen, mensen die veel lezen,… Kom gerust eens langs, dan wordt alles haarfijn aan de hand van voorbeelden uitgelegd. Ook kan je bij ons van een gewenningsgarantie genieten, zodat je zeker bent dat je de juiste glazen voor uw levensstijl gekozen hebt. Een kwalitatief glas is immers van groot belang voor het latere comfort.

 

Addpower

Addpower biedt de ideale oplossing voor presbyopen die meer flexibiliteit van hun leesbril verwachten. Als u langdurig leest, vaak werkt op een PC of laptop, graag knutselt, enz., dan kent u de beperkingen van een gewone leesbril. Addpower gaat verder waar gewone leesglazen stoppen.

Dankzij de vaste sterktevariatie van -0.75 dpt. biedt dit glastype een soepel dieptezicht. Afhankelijk van het verschil tussen de correctie voor ver en voor nabij kan de brildrager van 40 cm tot meer dan 4 meter alles scherp zien.

 

Bluecontrol

Voor dat extra beetje comfort in een digitale wereld

Lcd- en led-schermen van computers en tv’s, smartphones, tablets en gpstoestellen geven allemaal blauw licht af. Hoewel blauw licht op zich beschouwd een natuurfenomeen is - het maakt deel uit van daglicht en helpt ons om wakker te blijven -, kan een te grote blootstelling voor overbelaste of vermoeide ogen en zelfs slapeloosheid zorgen.

Hoya BlueControl is een coating die het blauw licht neutraliseert, dat door digitale schermen wordt afgegeven en de ogen zo spaart. Het zorgt voor een meer comfortabel en ontspannen zicht en een betere contrastperceptie en voorkomt overbelaste en vermoeide ogen.

* beeldmateriaal hoya